luni, octombrie 12, 2009

România şi sexul


Candva un prieten avea la status ceva de genul < [româncele-s proaste] 80% dintre românce preferă îngheţata în locul unei partide de amor > si un link catre stirea-sondaj sau whatever se vrea a fi.
Na, neavand o ocupatie anume, incep sa ma bata tot felul de intrebari fara rost. Aici ma tot sapa ...de ce ar fi romancele proaste? Adicalea concluziunea pe care o trag eu, din chestiunea de mai sus, e ca romanii nu stiu sa furtuleasca...ca altfel nici eu nu mi-as putea explica cum ar putea o muiere sa prefere inghetata in fata unui madular dornic. Deci, care este, ori romanii "e " slab dotati ori ei nu pre stiu sa-si incarce armele si sa traga la tinta.
Colegutul ista al meu sustinea ca buba mare ar fi la femei ca ele ar fi needucate, bre, in artili amorului. Da apai IEU cu mintea me scurta ma gandesc ca nu tre sa şii [i]educat ca sa-ti placa. Di ci? Pai, uiti asa simplu fiind in fata imensului castron cu ciorba de burta ma gandiem ca-mi place si as prefera ciorba de burta fata de rata cu portocali. Tot dupa aceia imi spunem ca nush sa fac nici ciorba di burta si nici portocale in rata da' asta nu ma impiedica sa aleg burtile scaldate-n ciorba.
S-adica sex si inghetata nu se poate, bre?!

Un comentariu:

Geocer spunea...

Sa-ti povestesc eu, ca unul mai batran : daca in copilarie si adolescenta, femeia romanca (pe vremea aia doar fata) a fost tinuta din scurt si educata de o mama foarte dominatoare care a reusit sa-i inoculeze frica de sex, atunci femeia aia va avea nevoie de multa vreme si de multa bunavointa din partea barbatului pentru a-si da seama ca adevarul este cu totul altul. Cand faci sex cu teama, n-ai cum sa te simti bine !

 

blogger templates | Make Money Online