miercuri, februarie 22, 2012

Lăsaţi promoţiile să vină la mine

Omul reducerilor. Ăla-s eu, omul (contrazicând-o pe bunica cum că OM e numai bărbatul). Nu te calc pe cap la coadă la lapte, nu stau cu urechea lângă supermarket să prind cele mai tari oferte, nu merg înainte cu 7 ore la deschiderea unui magazin doar să îmi iau un Kil în plus de orez. Eu sunt un fel de mamă a promoţiilor, vin ele la mine. Pe principiul lăsaţi promoţiile să vină la mine, am să dezbat câteva oferte care m-au ademenit de pe Zumzi şi Fundeal.
În primul rând tre’ să spun că eu-s mai paranoică din fire, n-am încredere în oricine (mai ales de când nu Oricine şi-a bătut joc de bănuţu’ şi rispectu’ meu) şi greu, dar greu mă risc pe banii mei. Ghidată de principul celor de la “Con Artists”—Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil nu e.”—mă uitam la reducerile Zumzi / Fundeal chiorâş. A venit şi ziua când am zis să mă risc.

Primul produs trebuia să fie neapărat ceva ce promitea că o sa arăţi mai slabă cu mii de kilograme numa’ dacă tragi nuş ce chilot de aviator peste tine. Aşa că am purces la a cumpăra Chilotul minune pe numele său “Corset revoluţionar de slăbit Slim N Lift”(de acum înainte ne vom referi la dânsul cu apelativul Chilotul). Chilotul în sine era de la ceva teleshopping şi l-am luat cu 26 de lei, un preţ Sexos, ţinând cont că la TV era peste 100 lei. Chilot ajuns la mine, eu probat chilot, eu fericită. Chilotul strângea slănurile destul de bine (nu te slăbea instant cu 100 de kg, dar era destul de bun), te lasă să respiri (spre deosebire de alţi chiloţi de slănuri), nu se vedea pe sub hainili lichite de corp.
Experienţă : PREAFERICITĂ
Dealer: Fundeal

Al doilea produs încercat de mine a fost abonamentul minune la dentist, pentru 2 persoane, la un preţ minune de 50 lei, cu senzaţionale plombe, detartraje super ultra sonice şi periaje profesionale…ce mai, tot tacâmul. La asta mă aşteptam să-mi iau aşa un şut in cur de să mă izbesc de toţi pereţii… parcă prea suna din vise, dar surpriză. Am mers la nenea doctor Petrean Cosmin, cu inima cât un purice şi incredere 0. Şi nenea ne-a luat de mână şi ne-a pus să ne căscăm gurile la ‘mnealui şi mie mi-era ruşine că mama m-a învăţat că nu-i frumos să scoţi limba… Am trecut uşor peste partea asta că nenea Doctoru’ s-o uitat la noi în gură şi ne-a povestit frumos ce probleme avem, ne-a făcut şi poze pe loc (cu un aparat extraterestru), colorate numa’ să vedem şi noi ce avem sau nu în gură. Mi-a curăţat şi plombat frumos o carie, poate prea frumos (acum nici nu ştiu cum să recunosc plomba să mă dau mare la alţii). Are şi un concept tare şmecher de preţ unic orice manoperă şi îţi explică de la început cam câţi lei fioroşi tre’ să scoţi din buzunar. Mi-a plăcut extrem de mult, l-am ales ca dentistul meu pe vecie, chit că trebuie să îndur un drum de aprox. 1 oră până să ajung la el. Şi pentru că merită aici e site-ul lui http://www.pasteldent.ro.
Experienţă: MULTPREAFERICITĂ
Dealer: Fundeal

Al treilea produs minune a fost un cooler de laptop. “O măsuţă cooler de calitate superioară marca Intex “ de la http://www.pestoc.com. După cele doua experienţe mai mult decât bune am zis că l-am prins pe Dumnezeu de 2 chicioare şi-i dau lu’ “semnificativul celălalt al meu” o chestie faină şi ieftină de ziua Sfântului veşnic îndrăgostit. E, experienţa asta o fost o mare apă de ploaie. Am luat Coolerul cu 26 de lei (să nu aud “la preţul ăsta la ce mă aşteptam”, că bun contra exemplu e chestia de mai sus), am mai plătit 13 lei un curierat rapid. Coolerul nu avea firele izolate, răcea de puteai sa prăjeşti un ou pe laptop, iar curieratului rapid i-a trebuit o săptămână să-l aducă. Nu ştiu dacă a fost doar o întâmplare, dar nu aş recomanda nimănui produsele pe stoc şi nu mă mai risc a doua oară.
Experienţă: EMO
Dealer: Zumzi

O ultimă ofertă testată e o epilare de aia totală, pentru maimuţica din tine, la doar 19 lei. Promiteau că te scot la suprafaţă din tufişuri, că rup tot ce e buruiană pe tine, şi-ţi şi vopsesc sprâncenele. M-am dus cu inima iară cât un purice, că eu ies rar din casă şi, şi mai rar mă dezbrac pentru alte femei. Am intrat, am dat bineţe, mi-am scos şi basca, m-au servit cu un ceai şi au vorbit aşa de frumos că mi-am făcut cruce. Serviciul în sine a fost bun spre foarte bun, am mai găsit câte o buruiană mică, e adevărat, dar ochiul meu “distins” a trecut cu vederea. Au preţuri mici şi în general, nu numai la ofertă. Mă mai duc şi data viitoare pentru că nu bârfeau ca la uşa cortului alţi clienţi (da, eu una am mai întâlnit şi de astea), au vorbit frumos, dar nu linguşitor cât să te simţi obligat să laşi bacşiş de complezenţă, şi-au făcut treaba bine şi in timp bun, m-am simţit relaxată. Nu au site aşa că nu pot lăsa decât adresa: Str. Drubeta nr 88; Salon Cypa Studio Tel: 0727 884 413.
Experienta: PREAFERICITĂ
Dealer: Zumzi

Aşa ca de încheiere, eu aveam prostul obicei să las bacşiş doar pentru că aşa e frumos. Acum m-am făcut mai rea şi nu las bacşiş când serviciul mă nemulţumeşte sau când nu e nimic care să-mi placă în mod deosebit. Merg pe ideea că primeşte un salariu pentru treaba aia deja, iar bacşişul ar trebui să reprezinte cât de mulţumită sunt de serviciul prestat. Te simţi prost la început până te convingi că e normal să plateşti ce primeşti.
Mai am de testat o Escaladă Indoor şi un pachet de ingrijire corporală… dar astea am să le comentez, pentru mine dacă nu interesează pe nimeni altcineva, data viitoare.

………………………………..to be continued…………………………….

8 comentarii:

Daniela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

:) ai umor cu carul. m-am amuzat copios citind postarile tale ma bucur ca ti-am gasit blogul si ... sper sa postezi mai des.

corpus_perlucidus spunea...

Nu stiu daca am umor intr-adevar, dar iti multumesc pentru apreciere:). Ma bucur ca macar din intamplare mai trece cineva pe la mine;)

Anonim spunea...

:) eu o sa trec regulat

Alex spunea...

> Mi-a plăcut extrem de mult, l-am ales ca dentistul meu pe vecie.

Buna, buna asta. Cat a tinut vecia?

corpus_perlucidus spunea...

Well, Alex vecia inca tine. E adevarat ca nu am bani sa-mi termin lucrarea, dar ca orice roman sarac mai aplic pt un imprumut in banca:) La fel cum foarte adevarat e ca eram hotarata sa renunt pt ca financiar nu-mi permiteam sa-mi repar toti dintii. Punctul meu de vedere inca tine, indiferent de posibilitatile mele financiare. Este fara indoiala cel mai bun dentist incercat de mine pana acum si lucreaza ieftin pt munca de calitate pe care o presteaza -chiar daca nu-mi permit personal acum sa-mi rezolv problemele. Eu mi-am zis ca merit sa mai astept si sa mai economisesc bani, dar sa nu-l schimb, mai ales ca am o plomba provizorie de o luna si inca tine(rar lucru->m-am trezit si cu plombe permanente cazute dupa 2 saptamani) . ;)
Vecia va tine pana Dr nu-si mai face datoria bine. Desi nu cred ca asta era adevarata ta intrebare, tinand cont ca tu stiai ca vreau sa renunt si atat nu si ca motivul era doar de ordin financiar nu vre-un repros adus prestarii de servicii din partea Dr. ;)

escorte spunea...

Promotiile astea sunt numai tzepe.

Marius Andrei spunea...

Am ras cu lacrimi :))

 

blogger templates | Make Money Online